Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: [ROOT]/cache/com_content
Bericht sluiten

Stap 01 - Aan de slag met Joomla!

De recepten en foto’s die we voor het vullen van onze site gebruiken, zijn beschikbaar gesteld door het kookmagazine foodies (foodiesmagazine.nl).

Het resultaat van de voorbeeldwebsite is te bekijken op kokenmet.joomla.com.

kooksite 01

Twee smaken

Voor het bouwen van je eerste Joomla-website kan gekozen worden uit Joomla.org en Joomla.com. Voor het volgen van het stappenplan zijn beide versies te gebruiken.

Joomla cms

Het softwarepakket Joomla is gratis te downloaden en bedoeld om zelf te installeren op een hostingomgeving met een eigen domeinnaam naar keuze. Het is de volledige versie van het Joomla cms en kent geen enkele beperking. Het gebruik van Joomla is volledig gratis. Wel zullen er waarschijnlijk kosten verbonden zijn aan de hosting en de domeinnaam. Zelf zorg je voor het updaten en onderhouden van de website.
Beschik je al over hosting en een domeinnaam en wil je Joomla zonder beperkingen gebruiken?
Dan raden we deze versie van Joomla aan.

joomlaorg

Joomla.com

Op Joomla.com kun je gebruikmaken van je eigen Joomla-website met gratis hosting in een veilige omgeving. Je gebruikt een aangepaste versie van het Joomla cms. Dit wordt gehost op het platform van Joomla.com onder een zelf te kiezen subdomein. De site wordt voor je geïnstalleerd, automatisch geüpdatet en je betaalt geen abonnementskosten. Joomla.com kent wel enkele beperkingen die we in het stappenplan zullen toelichten.
Joomla.com is er voor iedereen die Joomla beter wil leren kennen, de mogelijkheden wil ontdekken of snel een eigen website wil starten.

joomlacom

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.