Over JoomlaCommunity

JoomlaCommunity is een Nederlandstalige Joomla community website voor en door de Nederlandse en Belgische community. JoomlaCommunity is de plaats voor het laatste Joomla nieuws en een behulpzaam forum om je wegwijs te maken in de Joomla wereld.

JoomlaCommunity teams

Het JoomlaCommunity team bestaat uit een aantal enthousiaste teamleden welke ieder vrijwillig een bijdrage leveren aan de internationale community.

Als je zelf wilt meehelpen aan deze open source community ben je van harte welkom! Wij kunnen altijd wel hulp gebruiken om nieuws te schrijven, extensies te vertalen en het forum in goede banen te leiden. Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen met een moderator of beheerder op het forum.

Mocht je wel mee willen helpen, maar geen tijd of zin hebben om lid te worden van het team is dat ook geen probleem. Je draagt al bij aan de community als je andere gebruikers op het forum op weg kan helpen.

Moderator team

Het Moderator team zorgt voor het netjes houden van het forum. Zij verwijderen spamberichten en verplaatsen forumberichten als deze verkeerd staan. Ook kunnen zij je forumbericht bewerken als je je niet aan het Forumregels hebt gehouden.

Joomla gebruikersgroepen

JoomlaCommunity.nl organiseert met behulp van lokale organisatoren Joomla! gebruikersbijeenkomsten door heel Nederland en België. Hier staat een overzicht van alle bijeenkomsten. Klik op een bijeenkomst van een gebruikersgroep om je aan te melden, hiervoor moet je wel ingelogd zijn.
Algemene coördinatie van de Joomla gebruikersgroepen.
[email protected]

Pizza Bugs & Fun

Regelmatig worden er Pizza Bugs & Fun's gehouden. Dit zijn gezellige bijeenkomsten waarbij bugfixes getest en opgelost worden. Daarnaast wordt er docuementatie vertaald en de dag wordt afgesloten met een pizza.

Joomla!dagen

Jaarlijks worden de Joomla!dagen georganiseerd. In dit weekend worden presentaties gegeven door binnen- en buitenlandse Joomlers. 

Documentatie

Zelf documentatie geschreven welke je wilt delen?
Alle documentatie van Joomla! wordt in het Engels onderhouden op docs.joomla.org, je kunt bijdragen door hier je documentatie in het Engels toe te voegen.

Vertalen

Joomla! en de documentatie van Joomla! wordt ook aangeboden in het Nederlands. Een team van vertalers houdt zich op Crowdin bezig met het vertalen van Joomla! en op docs.joomla.org met het vertalen van Joomla! documentatie.
Meer informatie over het vertalen binnen Joomla?
[email protected]

Doneren

Het is mogelijk om te doneren aan JoomlaCommunity.nl. De donaties worden gebruikt voor de ondersteuning en verdere promotie van de activiteiten van JoomlaCommunity.nl. Voor donaties geldt geen minimum bedrag en we zijn blij met iedere bijdrage. Graag doneren via de Stichting Joomla Nederland.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar [email protected]