woensdag, 19 juli 2023
  247 bezoeken
Op mijn homepage heb ik voor 'Nieuwste blogs' (onderaan de homepage) de module 'Nieuwste artikelen' toegepast in combinatie met de geselecteerde categorieën.

Nu worden de artikelen wel getoond in de module zelf, maar wanneer een artikel-link wordt aangeklikt wordt het artikel geopend, maar zonder dat de titel wordt getoond. Ook worden bijbehorende categorie en datum niet getoond.

Hoe los ik dit op? In de module zelf zie ik geen mogelijkheden (of het zou via Module class moeten gaan, maar daar weet ik te weinig vanaf).

Met vriendelijke groet,
Meindert van Dijk
Meindert set the type of the post as  Probleem — 2 months ago
2 months ago
·
#25482
Er gaat sowieso iets niet goed met je menu-structuur/menu-items. Als je kijkt op je blogpagina dan zie je dat van de artikelen waar je geen titel ziet de url ook niet goed is. Voorbeeld:
https://www.meindertvandijk.nl/blog/alle-blogs?view=article&id=131:afsluiting-vijfjarig-stamceltransplantatiejubileum-met-etentje&catid=8
En je module link gaat naar:
https://www.meindertvandijk.nl/?view=article&id=131:afsluiting-vijfjarig-stamceltransplantatiejubileum-met-etentje&catid=8
Dit in tegenstelling tot:
https://www.meindertvandijk.nl/tuinblog/helende-tuinen-in-hematon-magazine
via het menu
En
https://www.meindertvandijk.nl/tuinblog/helende-tuinen-in-hematon-magazine
via de module
2 months ago
·
#25483
Hoi Youll,

Hartelijk dank voor je reactie. Dat bracht mij ertoe om de verschillende blog-categorieën te vergelijken met de betreffende menu's. Daarbij constateerde ik dat één blog-categorie niet was gekoppeld aan een menu.

Ik heb dit opgelost door deze blog-categorie alsnog te koppelen aan een nieuw aangemaakt 'verborgen' menu-item. Nu werkt de 'Nieuwste artikelen' module weer goed.

Nogmaals hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Meindert
Meindert marked this post as Resolved — 2 months ago
Hans locked this post — 2 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.