dinsdag 24 augustus 2021
  867 bezoeken
Het nadeel van wachten met updaten zijn de honderden notificaties die ik binnen krijg van websites die ik onderhoud. Systeem emails kunnen uitgezet worden voor super administrators, dat weet ik, maar dan mis ik de recente ontwikkelingen mbt nieuwe updates. Ik zou het erg prettig vinden als de auto systeem emails / notificaties beperkt worden tot hoogstens 3 keer dezelfde om de dag en dan weet ik het wel. Weet iemand of ik een bestand kan bewerken waarin ik het aantal van identieke notifications kan aanpassen en heel graag met code erbij of een link naar uitleg hierover. Of bestaat het al in het CMS en zie ik gewoon niet waar dat ingesteld kan worden. Als het niet bestaat is dit wellicht ook een verbeter punt voor het CMS?


1 jaar geleden
·
#23053
Hoi, Oplossing is om op 1 website na bij alle websites de systeem e-mails uitzetten. Je krijgt dan van 1 website een mail als er een update is. Nahh, als er bij die ene website een update is dan weet je dat het bij de rest ook zo is.

Eigen site: https://www.ifred.nl maakt gratis jouw website/webshop, of wil je gratis hulp Contact mij dan.
JUG010 member - Organisator JUG010-events - Joomla!3 en Joomla!4 specialist
YOOtheme Pro - YOOtheme Pro 3th party Extensions specialist
RS Form!Pro specialist - Hikashop specialist

1 jaar geleden
·
#23122
Dat is een tijdelijke oplossing die ik overwogen heb, dank je. Ik laat het maar even zo totdat er een security update komt voor 3.10.* De brug naar versie 4 is naar mijn mening niet nodig als er geen security issue bestaat. Omdat lang niet alle software en templates van ontwikkelaars compatible zijn met versie 4 zie ik geen noodzaak om te updaten naar 3.10.* TENZIJ er een security issue meespeelt. Zie ik dat goed? Ik probeer het onderhoud alleen noodzakelijke te houden, het scheelt in de kosten. Voor klanten heb ik overigens wel de system e-mails uitgeschakeld, tenzij ze het op prijs stelden. En die laatsten melden zich of er iets aan gedaan kan worden. Uitzetten is dan de enige optie of de vele e-mail notificaties voor lief te nemen (en in een aparte map op te vangen in outlook b.v.).
12 maanden geleden
·
#23203
Je kunt ook de betreffende plugin uitzetten.
Kun je systeem berichten aanlaten.
https://docs.joomla.org/J3.x:Plugin_Joomla_Update_Notification

#Joomla omdat het zo leuk is.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.