DJD Code Sprint - 6 augustus

  • Jisse Reitsma
  • Onderwerp Auteur
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Oprichter van Yireo, lead ontwikkelaar van diverse Joomla extensies, programmeur, trainer
Meer
13 jul 2015 11:21 #6727 door Jisse Reitsma
DJD Code Sprint - 6 augustus werd gestart door Jisse Reitsma
Hallo allemaal,

Naast de afgelopen sessies rondom het Ultimate Template clubje (wat geen open inschrijving is) hebben we nog een event op de agenda staan, waarbij de inschrijving weliswaar open is maar waarbij we wel heel voorzichtig zullen zijn met toelating tot de middag: Een Joomla code spring op 6 augustus.

De dag zal plaatsvinden te Bussum - het nieuwe kantoor van PerfectWebTeam naast de oude watertoren. Doel is om hier 's ochtends te beginnen en 's middags / 's avonds te eindigen, met wat eten tussendoor.

Tijdens deze code sprint zullen 1 of meerdere onderwerpen opgepakt worden. Hoofddoel zal zijn om de Media Manager aanpassingen van Buddhima up te daten met de nieuwe MVC structuur. Andere doelen kunnen worden genoteerd, maar zullen alleen worden opgepakt als het hoofddoel is bereikt.

De code sprint is geen PBF sessie. Bedoeling is om als programmeurs de hoofden bij elkaar te steken, en al samenwerkend de juiste code te produceren. De basisvaardigheden zijn o.a. bekend met PhpStorm, git, Joomla PR procedure, Joomla coding standards. Er zal op de dag zelf geen tijd worden besteedt aan het opstarten van development omgevingen, uitleggen van de GitHub procedures, en dergelijke.

In ieder geval zullen Roland Dalmulder en ikzelf optreden als organisatoren van de code sprint en als ballotagecommissie. Wil je meedoen aan deze code sprint, laat het dan even weten in deze forum thread.

Groetjes,
Jisse
Discussie gesloten.
Gemaakt door Kunena