JUG043 bijeenkomst - Beveiliging Deel 1 - HTTP Security Headers

Sta op het punt om je Joomla!-website te versterken met onze hybride bijeenkomst over de Security Headers HTTP Plugin! Of je nu in persoon aanwezig bent of online deelneemt, deze sessie biedt een diepgaande duik in het implementeren van veiligheidsheaders om je website te beschermen tegen verschillende online bedreigingen. Ontdek hoe deze core plugin je Joomla!-site kan versterken door cruciale beveiligingslagen toe te voegen en kwetsbaarheden te verminderen. Klaar om je website te versterken en je gemoedsrust te vergroten? Sluit je aan bij ons en ontdek hoe je jouw Joomla!-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen! 

Om de communicatie tussen bezoeker (browser) en website te beschermen, werken veel websites tegenwoordig via https (met SSL/TLS certificaten). Een extra beveiliging is HTTP Security Headers. Via de HTTP headers communiceert de server aan de browser welke extra privacy- en beveiligingsmaatregelen van toepassing zijn. Peter vertelt over de HTTP Security Headers, hoe je ze kunt configureren en hoe je ze kunt testen.
Vereisten voor Deelname:

  • Basisbegrip van Joomla 4 of 5.
  • Een laptop voor naslag en eventueel praktische oefeningen.

Kosten voor Deelname niet leden:

€ 2,50 Vooraf te voldoen, je ontvangt hiervoor een QR betaalcode. Daarna ontvang je de informatie voor de Zoom meeting. Lees hier de handleiding voor de online bijeenkomst.

 Tot slot

Al onze bijeenkomsten zijn onder voorbehoud en gaan door indien er minimaal 5 inschrijvingen zijn! Let op: Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud.

Inloop is van: 18:45 t/m 19:00 uur
Bijeenkomst is van: 19:00 t/m 21:30 uur

De vaste deelnemers van JUG043 melden zich via www.jug043.nl aan voor onze bijeenkomsten.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Maastricht
Datum
Maandag 17 Juni 2024
Tijd
19:00 - 21:30
Locatie

Bij Hybride via Zoom & Op locatie Stationstraat Beek

Stationstraat 100, 6191 BG Beek, Nederland

Open in Google Maps

  • Organisatoren

    • Johan van der Velde
    • Leon Kolenburg
    • Pierre Veelen