Themasessie SEO (gastspreker)

Als webdesigners helpen we onze klanten graag met goed werkende, mooi vormgegeven en veilige websites. Maar leveren deze websites ook voldoende organische (gratis) bezoekers op? 

Tijdens deze themabijeenkomst "SEO" neemt gastspreker Debbie Rözer ons mee in de samenhang van werkzaamheden voor zoekmachineoptimalisatie met als doel organische bezoekers naar een website te krijgen. "Het is niet alleen het schrijven van een goede tekst, het optimaliseren van techniek of wat goede links krijgen. Het is vanuit een goede basis een mix aan werkzaamheden uitvoeren. "

Debbie is SEO-specialist en werkzaam vanuit haar onderneming Reusachtig in onze regio. Door een doelgerichte aanpak op basis van data en strategie heeft ze inmiddels veel bedrijven geholpen om online optimaal vindbaar te zijn. 
We zijn heel blij dat zij vanavond haar ervaringen met ons wil delen. Een unieke avond, zorg dat je erbij bent!!

Aanmelden op de JUG-Arnhem-Nijmegen website.

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 21 Februari 2024
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps