JUG Arnhem-Nijmegen bijeenkomst - Nijmegen

Themasessie Nieuwsbrieven
Een nieuwsbrief is nog steeds een van de meest effectieve marketing tools, mits je hem goed inzet. Tijdens de presentatie "Ik wil een nieuwsbrief. En nu?" neemt Rachel Walraven ons mee in de wereld van de digitale nieuwsbrieven. Ze laat oa zien hoe je een effectieve nieuwsbrief kunt opzetten, hoe je adressen kunt verzamelen, waar je aan moet voldoen volgens AVG. Maar ook wanneer je de nieuwsbrief het best kan verzenden en hoe je de data van een verzonden mailing kunt gebruiken om te leren verbeteren. Er worden verschillende platformen bekeken zoals Mailchimp, LaPosta, MailBlue en Acymailing zodat je straks de juiste keuze kunt maken. Zo kan je aan het eind van deze presentatie aan de slag met het opzetten van je eigen nieuwsbrief.

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 4 oktober 2023
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps

Aanmelden / Afmelden
Aanmelden