Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

JUG040 bijeenkomst - Eindhoven

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Nog te bepalen er is nog geen onderwerp bekend. Wil jij iets presenteren? Laat het ons weten. Heb je een interessant gerelateerd onderwerp waar je meer over wil horen? Laat het ons weten.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de tweede donderdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je op deze pagina aan voor de maandelijkse herinnering. 

Gravatar
Ernst Sangen
Ik kan bij TinyMCE geen bestand selectie zien als ik een afbeelding wil toevoegen. Op Youtube ed. is dat wel zichtbaar. Hoe kan ik dit aanzetten?

Als ik in een component een media veld definieer en een afbeelding selecteer dan krijg ik als waarde bv. "images/taxations/Screenshot 2023-05-05 100903.png#joomlaImage ://local-images/taxations/Screenshot 2023-05-05 100903.png?width=510&height=84";

Waarom en wat is het deel achter #joomlaImage?

Gravatar
rinse janse
Deze melding kreeg ik weer bij update naar Joomla 4.3.4.

1104 The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS =1 or SET MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay

Is dit nu een joomla probleem, of een probleem bij de instellingen van mijn provider?
Heb het eerder gehad, maar via een omweg opgelost.
Rinse

Gravatar
Jac van Houten
Zoals eerder aangegeven. Ik ben er niet deze keer. De gehele week films kijken in Vlissingen bij Film by the Sea. Fijne avond toegewenst.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Eindhoven
Datum
Dinsdag 12 September 2023
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Online

  • Maandelijkse uitnodiging