Waarschuwing
JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 116 niet laden JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 1880 niet laden
Bericht sluiten

| Door: Sander . | Categorie: Versies.

Joomla 2.5.23 en Joomla 2.5.24 vrijgegeven

Joomla 2.5Het Joomla project heeft Joomla 2.5.23 vrijgegeven. Dit is een reguliere onderhoudsrelease met direct daarachteraan de vrijgave van Joomla 2.5.24 om een email-cloaking probleem te verhelpen.

Het doel van het Production Leadership Team (PLT) is om regelmatig updates ter beschikking te stellen aan de Joomla community. Leer meer over de Joomla ontwikkelingen op de ontwikkelaars site.

Download de Nederlandstalige Joomla 2.5.24 met voorbeelddata in onze downloadsectie. Je vindt daar dan ook aparte taalpakketten voor zowel de frontend als de backend en de tinyMCE tekstverwerker, en de pakketten voor het updaten van Joomla 2.5.x naar versie 2.5.24.

Het update proces is erg eenvoudig. Het is mogelijk om vanuit de backend van je Joomla site up te daten naar Joomla 2.5.24. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla Update. In dit scherm zie je de update informatie en klik je op "Installeer de update", waarna de Joomla sites automatisch zal worden bijgewerkt. Volledige update instructies zijn hier te vinden.

Wil jij onze activiteiten ondersteunen en zorgen dat wij deze verder kunnen uitbreiden en promoten? Overweeg dan eens een donatie te maken aan Stichting Sympathy. Dat kan via iDEAL en Paypal onze hartelijk dank!

Release Notes

Lees voor het updaten de release notes en de Joomla! 2.5.24 Faq zodat je op de hoogte bent van de laatste informatie rond deze release (er zijn een aantal bugs ontdekt!). Backup altijd je websites voordat je een update gaat uitvoeren.

Statistieken voor de 2.5.24 release periode

Joomla 2.5.23 bevat 8 bug fixes voor meldingen in de bug tracker. Bekijk het overzicht op //developer.joomla.org/version-2-5-23-release-notes.html

Joomla 2.5.24 bevat 2 bug fixes:

Hoe kan je helpen met de Joomla ontwikkeling?

Het goede nieuws is dat je geen ontwikkelaar hoeft te zijn om aan Joomla mee te werken. De Joomla Bug Squad (JBS) is een van de meest actieve teams in het Joomla ontwikkel proces en is altijd op zoek naar mensen (en niet alleen ontwikkelaars) die kunnen helpen met het oplossen van bug meldingen, aanleveren van patches en testen van mogelijke oplossingen. Het is een goede manier om je kennis van Joomla te verhogen en tevens een mooie manier om met mensen uit de hele wereld samen te werken.

Als je geïnteresseerd bent kan je meer lezen in de Joomla Wiki en om deel te nemen mailen naar de Bug Squad coordinator.

Een andere manier om aan de Joomla ontwikkeling mee te helpen is door de degene te bedanken die betrokken zijn bij een van de vele onderdelen in het proces. In het afgelopen jaar zijn er alleen al meer dan 1100 bugs verholpen door de Bug Squad bijvoorbeeld!

Contributors

Hartelijke dank gaat uit naar de code bijdragers en actieve Bug Squad members die hebben bijgedragen aan deze release:

A. Booij, Achal Aggarwal, Aditya Didwania, Anja Hage, Bernard Saulme, Brian Coale, Brian Teeman, Constantin Romankiewicz, Craig Phillips, Cristiano Cucco, Cyril Rezé, Demis Palma, Denise McLaurin, Dennis Hermacki, Elijah Madden, Eugen Istoc, George Wilson, Hannes Papenberg, Hilary Cheyne, Izhar Aazmi, Jean-Marie Simonet, Jisse Reitsma, Joe Steele, Khanh Le, Kyle Luzny, Leo Lammerink, Marko Đedović, Matt Thomas, Max Sarte, Nicholas Dionysopoulos, Niels van der Veer, Nha Bui, Peter Lose, Robert Dam, Robert Gastaud, Roberto Segura, Roland Dalmulder, Sam Moffatt, Sander Potjer, Thomas Hunziker, Tobias Zulauf, Valentin Despa, Viktor Vogel, Vlad Zinculescu.

Joomla! Bug Squad

Dank aan de Joomla Bug Squad voor hun inzet in het onderzoeken van gemelde problemen, oplossen van problemen, en het aanbieden van patches aan Joomla. Als je een bug ontdekt in Joomla, maak er dan melding van in de Bug Tracker.

Actieve leden in het Joomla Bug Squad Team in de afgelopen 3 maanden: A. Booij, Achal Aggarwal, Anja Hage, Beat , Benjamin Trenkle, Bernard Saulme, Brian Teeman, Christiane Maier-Stadtherr, Constantin Romankiewicz, David Jardin, Dennis Hermacki, Elijah Madden, George Wilson, Hans Kuijpers, Hilary Cheyne, Jean-Marie Simonet, Jelle Kok, Jisse Reitsma, Joe Steele, Josien Verreijt, Leo Lammerink, Marcel van Beelen, Marco Richter, Matt Thomas, Max Sarte, Michael Babker, Mikhail M, Nick Savov, Nicholas Dionysopoulos, Niels van der Veer, Peter Lose, Peter Wiseman, Piotr Mocko, Robert Dam, Robert Gastaud, Roberto Segura, Roland Dalmulder, Sander Potjer, Sergio Manzi, Stefania Gaianigo, Thomas Hunziker, Thomas Jackson, Tobias Zulauf, Todor Iliev, Valentin Despa, Viktor Vogel.

Bug Squad Leadership: Mark Dexter en Nick Savov, Co-Coordinators. 

Joomla! Security Swat Team

Dank aan het Joomla! Security Swat Team voor het oplossen van alle gerapporteerde beveiligingsproblemen in deze release: Airton Torres, Alan Langford, Beat, Bill Richardson, Claire Mandville, David Hurley, Don Gilbert, Gary Brooks, Jason Kendall, Javier Gomez, Jean-Marie Simonet, Marijke Stuivenberg, Mark Boos, Mark Dexter, Matias Griese, Michael Babker, Nick Savov, Pushapraj Sharma, Roberto Segura, Rouven Weßling, Thomas Hunziker.

EasyDiscuss Avatar
Ik ben dol op Joomla, maar vind het toch een heeeeel klein beetje irritant dat ze steeds een update uitbrengen en dan twee dagen later nog een om de vorige te repareren. Ik moet elke keer 60 sites updaten, dus het is nu maar noodgedwongen de policy om drie dagen te wachten tot ik update.<br />Zo, moest even luchten. Verder blijft Joomla het enige en beste CMS voor mij lol
0
EasyDiscuss Avatar
Anja Hage
Meer mensen die willen testen zijn altijd welkom! :-) <br /><br />Als je geïnteresseer d bent om mee te helpen kun je in het artikel hierboven meer informatie vinden. Heb je nog vragen? Stel ze dan in het forum 'Testen van Joomla' http://forum.joomlacommunity.eu/forumdisplay.php?f=148
0
EasyDiscuss Avatar
Hi mrs. Black, als je zoveel websites te monitoren hebt, is het wellicht verstandig te kijken naar watchfull.li. Dit neemt je veel werk uit handen.<br />groet,<br />Lianne
0

1000 Resterende tekens