Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: [ROOT]/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Wouter Turkenburg. | Categorie: Leiden.

04 12 2018 JUG Leiden - Verslag

Voetbal en Joomla hebben weinig met elkaar te maken. Maar toch. “Je gaat het pas zien als je het door hebt” is een van de meest gevleugeld uitspraken van Johan Cruijff. Het is ook van toepassing op de extensie Articles Anywhere. Anja de Crom begint de presentatie door te stellen dat je de mogelijkheden van AA pas door krijgt als je ziet wat je er allemaal mee kunt doen.

 

Met de gratis versie van AA kom je al een heel eind. Wil je echt voor de volle winst gaan dan is de betaalde applicatie van AA, zoals zo veel extensie van Regular Labs, dubbel en dwars waard.

Anja de Crom laat stap voor stap aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is met AA. De slides van haar presentatie glijden voorbij als de hoogtepunten van een topwedstrijd. Net zoals een top-voetbalteam niet kan zonder hulptrainers, coaches en medewerkers, wordt AA pas echt leuk met gedegen css en html ondersteuning en aanpassingen. De slides van Anja en de support via de website van Regular Labs, geven in vrijwel alle gevallen een passende uitkomst.

Uit de veelheid aan mogelijkheden die Anja de Crom aanbiedt, kan elke deelnemer van deze avond wel iets kiezen dat bruikbaar is. Aan de hand van de vele slides, zie de link hieronder, kan iedereen uitzoeken wat nuttig en bruikbaar is.

Dit was de derde, maar zeker niet de laatste keer dat Anja de Crom gastspreker is geweest in de almaar grotere en gezelliger wordende JUH 071 in Leiden.

https://www.slideshare.net/anjadecrom/articles-anywhere

Verslag: Wouter Turkenburg

 

 

 

 

 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.