| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Programma Joomladagen 2011 bekend

jd11nl-programmaDe afgelopen weken heeft het organisatieteam van de Joomladagen hard gewerkt aan het samenstellen van het programma voor de Joomladagen op 2 en 3 april in Doorn. Het resultaat: een gevarieerd programma dat zowel de beginnende gebruiker als de ervaren Joomla ontwikkelaar zal aanspreken! Op de website van de Joomladagen is het programma voor zaterdag 2 en zondag 3 april te bekijken.

Nieuw in 2011

Nieuw dit jaar is het grotere aanbod van presentaties voor de beginnende Joomla gebruiker en de presentaties over een type extensie waarbij de verschillende mogelijkheden worden besproken. Zo weet je in korte tijd welke extensie het beste bij jouw situatie aansluit.
Voor de gevorderde gebruiker zijn er onder andere presentaties over het ontwikkelen van extensies, gebruik van versiebeheersoftware, UNIX scripts en template frameworks. Naast de Joomla specifieke onderwerpen worden er ook algemene presentaties gegeven die relevant zijn voor elke webbouwer!

10 Joomla cases 

Joomla wordt veel ingezet, zowel voor kleine sites als voor enterprise websites. Er zullen 10 cases gepresenteerd worden waarbij verteld zal worden waarom er voor Joomla is gekozen, hoe het traject is verlopen en welke aanpassingen er nodig waren. Een kijkje achter de schermen.

(Inter)nationale Joomla! beroemdheden

Ook dit jaar zullen diverse internationale Joomla beroemdheden hun opwachting maken. Zo komen Ryan Ozimek (president OSM), Brian Teeman (Joomla co-founder) en Nicholas K. Dionysopoulos (developer Akeeba backup) speciaal voor de Joomladagen naar Nederland!  Natuurlijk hebben we op eigen bodem ook veel Joomla beroemdheden rondlopen, bekijk het overzicht op de sprekers pagina.

Presentaties op een rij

Op de presentatie pagina van de Joomladagen website vind je een uitgebreide omschrijving van alle presentaties die gegeven zullen worden. Dit is nog niet helemaal compleet, de komende dagen zal dit verder aangevuld worden, houd de website in de gaten!

Tickets met korting tot en met 21 maart

In de ticketshop bestel je de toegangsbewijzen voor de Joomladagen. Tot en met 21 maart krijg je nog 25% korting, bestel dus snel een dagticket voor de actieprijs van 55 euro of een weekendticket voor maar 95 euro! Hiermee krijg je toegang tot de Joomladagen en alle presentaties, koffie/thee/fris gedurende de dag, een uitgebreide lunch en een gezellige afsluitende borrel en tevens maak je kans op diverse prijzen die verloot worden. De Joomladagen worden georganiseerd door vrijwilligers en hebben geen winstoogmerk.

jd11-kortingbanner