Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Oke, toegegeven: NUjoomla.eu was een 1 april grap

Gisteren kondigde wij vol trots een nieuwe Joomla site aan; NUjoomla.eu "Het laatste Joomla! nieuws lees je het eerst op NUjoomla.eu". Deze site zou een samenwerking zijn tussen JoomlaCommunity.nl en NU.nl.

We zullen het maar eerlijk zeggen, deze samenwerking was eenzijdig en goed voor één dag, 1 april... Toch kunnen we van een succes spreken! De site is gister goed bezocht en we kregen enthousiaste reacties. Een aantal bezoekers had direct door dat het om een 1 april grap ging, anderen moesten toch nog een paar keer goed kijken. Regelmatig is ook SIDN geraadpleegd om eens te kijken of het domein NUjoomla.eu op de naam van ilse media stond.

Inmiddels hebben de reacties weer zichtbaar gemaakt bij het vorige bericht van mensen die direct doorhadden dat het op 1 april ging. NUjoomla.eu is weer gesloten, en we gaan gewoon weer verder met de nieuwsvoorziening op JoomlaCommunity.nl. Onderstaand nog een afbeelding van hoe de site er uit zag:

nujoomla-1april

Gravatar
Das om meerdere argumenten te geven dat ik gelijk had;-)
Gravatar
Sander Potjer
Nou, zo zeker was je er niet van ;-) Je ging anders wel de code uitpluizen en eigenaar van domein opzoeken :-)
Gravatar
Idd Sander! Ik zei toch direct dat er niks aan was!<br />En zeker niet als ik zag dat ik er ook bij op stond;-)
Gravatar
Marco Richter
Haha lachen zeg! Ik had het niet gezien :D<br /><br />EU domein kan je checken op eurid.eu
Gravatar
Sander Potjer
Oke, dat gaat lastig inderdaad :-) Maar kreeg wel van iemand door dat hij het niet geloofde want domein stond niet op ilse media ;-)
Gravatar
Erg leuke grap, hier hou ik wel van, de site zag er erg mooi uit, beter dan deze ;-).<br /><br />Tevens is het helaas niet mogelijk om .EU domeinen te checken via SIDN (alleen .NL) dus dat zal dan ook wel een grap zijn. ;-)<br />Keep up the good work. 8)

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.