Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

JoomlaCommunity.eu is vandaag jarig

Vandaag is het alweer twee jaar geleden dat de Nederlandstalige Joomla! community JoomlaCommunity.nl van start is gegaan. Ook het afgelopen jaar hebben de diverse teams niet stilgezeten en is er volop gewerkt aan nieuwsartikelen, vertalingen (Joomla 1.6 is inmiddels ook bijna gereed), documentatie en het begeleiden van Joomla gebruikers op het forum.

Een van de highlights van afgelopen jaar is de start van de Joomla gebruikersgroepen, met grote regelmaat komen Joomla gebruikers op diverse plaatsen in Nederland en België bij elkaar om ervaring en tips uit te wisselen. Een ander leuk en gezellig evenement was J and Beyond in Duitsland waar JoomlaCommunity.nl een community huis had geregeld. Een geslaagd schoolreisje zoals door vele genoemd.

JoomlaCommunity.nl staat aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen waar erg naar uit wordt gekeken. De exacte inhoud hiervan houden we nog even voor ons maar er zal spoedig meer informatie volgen! Heel even geduld dus nog :)

We willen graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen in het afgelopen jaar, teamleden, organisatoren van de gebruikersgroepen, forum gebruikers, (inter)nationale Joomla! vrienden, gast-auteurs en natuurlijk jij als bezoeker! Mocht je zelf ook een idee hebben voor een bepaalde bijdrage of een actievere bijdrage willen leveren nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

joomlacommunity-1jaar

Gravatar
Van harte gefeliciteerd. Ben het helemaal eens met Bazelaar.Met z'n allen helpen we jullie naar het 1ste lustrum!
Gravatar
Gefeliciteerd! Op naar het eerste lustrum!
Gravatar
Van harte gefeliciteerd!: D
Gravatar
Gefeliciteerd. Sinds 2 jaar hoefde ik nog maar naar één Nederlandse site te gaan. Professioneel, uitgebreid en zeer interessant.
Gravatar
Gefeliciteerd, en nog meerdere jaren erbij!
Gravatar
Gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst...
Gravatar
renem
Van harte!
Gravatar
Hans van der Meer
Gefeliciteerd!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.