Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: [ROOT]/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander . | Categorie: Blogs.

In memoriam Jaap Maijenburg

cyberjaapJoomlaCommunity.nl heeft afgelopen week geschokt gereageerd op het trieste bericht dat teamlid Jaap Maijenburg op 46-jarige leeftijd plotseling is overleden. Jaap was al geruime tijd actief in de Nederlandse Joomla Community. De laatste jaren was Jaap moderator op ons forum waarbij hij een actieve bijdrage leverde onder de gebruikersnaam CyberJaap.

In de nacht van 8 februari heeft Jaap een hartaanval gehad. Na een strijd van enkele weken is Jaap op 4 maart overleden. Afgelopen vrijdag vond onder grote belangstelling zijn uitvaart plaatst.

Wij zullen Jaap gaan missen, hij stond altijd klaar om gebruikers op vriendelijke en enthousiaste wijze op weg te helpen in het forum en met Joomla. Daarnaast was Jaap een gezellige noot in het team en deelde met gepaste trots de resultaten van zijn bezigheden zoals de badkamerverbouwing en vertelde graag over zijn favoriete boottochtjes naar Amsterdam met mooi weer.

Jaap was jarenlang vaste donateur van Ecomare. In plaats van bloemen te sturen hebben wij op verzoek een gift gedaan aan deze zeehonden- en vogelopvang op Texel. Het team van JoomlaCommunity.nl wenst alle nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Gravatar
Als ik dit zo lees, is een bijzonder man op te jonge leeftijd heengegaan, daarom: heel veel sterkte aan familie en vrienden gewenst bij het verwerken van dit verlies.
Gravatar
Hi Jaap,<br /><br />Bedankt voor al de tijd en geduld.<br />Je bent er nog steeds in de 5de dimensie.<br />Een klik is genoeg om weer een post of reactie<br />terug te lezen.<br /><br />Sterkte familie an bekenden,<br /><br />Groenteman
Gravatar
Heel veel sterkte toegewenst voor de familie en vrienden om dit verlies een plekje te geven.
Gravatar
Sterkte aan de nabestaanden!<br /><br />Jaap, rust zacht, dank voor al je inzet.
Gravatar
Dit is zeker even schrikken. Sterkte iedereen!
Gravatar
Bij deze wil ik ook graag nog mijn deelneming betuigen. Verder schieten alle woorden te kort.
Gravatar
Erg kloten sterkte iedereen hiermee...
Gravatar
Dit is inderdaad schikken! <br />Heel veel moed en sterkte gewenst aan Jaap zijn familie en vrienden.
Gravatar
Veel sterkte voor de nabestaanden.
Gravatar
Het hele team van artisteer forum wensen de familie en vrienden van Jaap, en de moderators van JoomlaCommunity .eu heel veel sterkte met het verlies van Jaap. We kenden Jaap via JoomlaCommunity .eu en zijn zeer geschrokken van dit bericht.<br /><br />Rust zacht Jaap, en bedankt voor je hulpvaardige berichten.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.