Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

Joomla Pizza, Bugs & Fun 2023

Op zaterdag 26 augustus 2023 wordt er een internationale Joomla Pizza, Bugs en Fun georganiseerd. En jij kunt meedoen op het kantoor van db8 in Nijmegen waar we onze maandelijkse JUG Arnhem-Nijmegen bijeenkomsten hebben.

Joomla is open source software en in alle software kunnen foutjes ("bugs") zitten. Die foutjes worden opgelost door vrijwilligers dmv "patches". Voordat die patches in de Joomla core kunnen worden toegevoegd, dienen ze door minimaal 2 mensen succesvol getest te worden. En daar hebben ze ons (normale Joomla gebruikers) voor nodig. Met laptop!

Wil je meehelpen om bij de PBF patches te testen? Je hoeft niet te kunnen programmeren. Een beetje ervaring met het gebruiken van Joomla is alles dat je hoeft te weten. Want na een korte instructie en installatie van een "patchtester component" kun je aan de slag. 

Het is leuk om met mede Joomla gebruikers aan de verbetering van Joomla te werken. Je helpt namelijk mee om Joomla CMS te verbeteren en leert daarbij vaak ook nieuwe dingen over Joomla.

Neem je laptop mee! 

Programma:
08:30 - 09:00 uur - inloop
09:00 - 13:00 uur - Korte uitleg en patches testen
13:00 - 14:00 uur - Lunch (Pizza!)
14:00 - 17:00 uur - Patches testen en afsluiting

Toegang gratis. Voor koffie + thee en lunch (Pizza!) wordt gezorgd. Maximaal 14 deelnemers.

Heb je zin om ook te komen?

Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Gravatar
Jan
Met enige vertraging (met de trein) kon ik aansluiten bij het patch testen.
Het was een nuttige, inspirerende en bovenal gezellige dag.
Zelf heb ik ook weer de nodige kennis opgedaan.
Dank aan de organisatie. Ik kijk weer uit naar de volgende PBF.

Gravatar
Hans van der Meer
Ik weet nog niet hoe laat ik aan kom schuiven, waarschijnlijk tussen 11.00 en 11.30
Gravatar
pe7er
prima! Tot straks!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen, Nederland
Datum
Zaterdag 26 Augustus 2023
Tijd
09:00 - 17:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps