Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

JUG Arnhem Nijmegen

Voordat we met het thema van vandaag (J3-J4 migratie) beginnen, vertellen we kort hoe de JUG Arnhem-Nijmegen op 12 oktober werd gehackt.
Een hack welke dankzij snel ingrijpen van Peter en samenwerking met Joomla Security Strike Team goed is opgelost en is toegevoegd aan de nieuwe release J4.2.4. 

Joomla 3 naar Joomla 4 migratie
Aansluitend ‍het centrale thema van vanavond: het migreren van een J3 website naar Joomla 4. Hoe werkt het als alles meezit en hoe pak je het aan wanneer er onderdelen 'blijven haperen'. Steven Trooster neemt ons mee in zijn ervaringen. Waar kun je tegenaan lopen bij het migreren van grote(re) sites en wat zijn hierin zijn ervaringen geweest. Handig om te weten wanneer je nog aan de slag gaat met migraties ;-)

Als er nog tijd is dan een algemene vragenronde en als afsluiting bespreken we de onderwerpen voor de laatste bijeenkomst van dit jaar.

Kom je ook? 
Schrijf je dan even in svp.

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Gravatar
pe7er
Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?

Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak,
Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen
https://www.cafedeplak.nl/contact

Ga je mee, laat het hier svp even weten...

Gravatar
Fred
Ik eet graag mee en zorg dat ik om 17:30 uur in cafe de Plak ben. tot dan, Fred
Gravatar
Rachel Walraven
Ik ga mee!
Gravatar
johnwest
ik kom graag tot 2 november. Groet, John

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 2 November 2022
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps