Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Livegang website De nieuwe website is klaar en mag de oude gaan vervangen. René Kreijveld laat zijn werkwijze zien hoe je een website live kunt zetten met Akeeba Backup.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

 

5 reacties

EasyDiscuss Avatar
Houten JPM
Vraagje (Joomla 4)
Als ik een link in een artikel aanbreng met de verwijzing naar een ander artikel krijg ik, bij de Joomla 4 website, zeer regelmatig een 404 (pagina niet gevonden). Ik moet het dan oplossen door de URL van de linkpagina in te brengen om de 404 op te heffen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Ik ken dit probleem niet bij mijn Joomla 3 website.

Hieronder het verschil waarbij ik de link op dezelfde manier heb aangemaakt.
Een voorbeeld met 'Columns': In de footer van de websites is 'Columns' te vinden.

https://schijndelfilm.nl/651-12-twelve

https://test02.schijndelfilm.nl/columns?view=article&id=651:12-twelve&catid=92:gerda-baeyens

Groeten Jac

0
EasyDiscuss Avatar
Houten JPM
Bij een langere URL tekst is de laadtijd van de pagina ook langer.
Groeten Jac

0
EasyDiscuss Avatar
Ernst Sangen
Helaas,
Ik meld me af voor deze bijeenkomst.

0
EasyDiscuss Avatar
Han Wagter
Ik ben een paar daagjes weg en kan helaas niet meedoen.Veel succes
Han

0
EasyDiscuss Avatar
rinse janse
Ben er graag bij.
Is er een eenvoudige manier om in J4 cassiopeia de kleuren van de verschillende headers te wijzigen, of kan dat alleen door in de css te duiken?
Rinse

0

Reageer

1000 Resterende tekens