woensdag, 06 september 2023
  808 bezoeken
Eénmaal per maand bijeen is het gebruikelijke ritme van een JUG. Dat geldt ook voor JUG071 in Leiden, maar daar is echter veel vaker onderling contact. Een vrij vaste groep deelnemers communiceert veel via het sociale medium Discord.
Op die manier kunnen kleine of dringende problemen snel worden opgelost, en hoeven dus niet te wachten tot de eerstvolgende 'Docter Joomla'.

Voor wie het nog niet weet: met Discord is de communicatie veel overzichtelijker te houden dan via bijvoorbeeld Signal of Whatsapp. Binnen één Discord-groep zijn diverse categorieën ('kanalen') aan te maken. Wij van jug071 vinden het superhandig. Fijn ook dat 'onze man in Jakarta' (Bert) op die manier makkelijk kan blijven meedoen.
logo
Discord-kanalen

Interlijn.nl, praktisch webdesign.

Wim (v/h tralala) plaatste het type bericht als  Tip — 5 maanden geleden
5 maanden geleden
·
#25544
Beste Wim, ik woon ook in Leiden maar kan nooit op maandagavond naar jullie bijeenkomsten. Komende 2 oktober zou kunnen, maar als rechtgeaarde Leidenaars zijn jullie dan druk met het Leidens Ontzet, veronderstel ik. Is de Discordgroep dan misschien iets voor mij, zo ja: hoe kan ik me aansluiten?

Met vriendelijke groet

Niko Tetteroo
5 maanden geleden
·
#25553
Hoi Niko,

je kan Discord gratis downloaden en installeren. Een account maken en dan zijn link aanklikken om bij die groep te komen. Of het wat voor je is kan je denk ik alleen ontdekken als je er bij gaat. Het is gelukkig gratis. :)

Hier kan je het downloaden: https://discord.com/download

succes!
4 maanden geleden
·
#25611
Wist je dat er ook een JoomlaNL discord bestaat? We zoeken daarvoor nog enthousiaste beheerders.
Neem even per mail contact met me op als je daarvoor interesse hebt.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen opmerkingen gemaakt voor dit bericht.
Sorry, de discussie is momenteel geblokkeerd. U kunt op dit moment geen antwoord of reactie plaatsen.