maandag, 04 september 2023
  768 bezoeken
Na aanpassing van css body background-color is de desktop lay-out prima aangepast. Echter komt op de smartphone de responsive lay-out niet correct over. Het gebruik van de HD-CustomCSS brengt geen oplossing. Zie bijlage. De gebruikte template is Cassiopeia.
After adjusting css body background-color, the desktop layout is fine. However, on the smartphone, the responsive layout does not come correctly. Using the HD-CustomCSS does not bring any solution. See attachment. The template used is Cassiopeia.
cartolino plaatste het type bericht als  Probleem — 5 maanden geleden
5 maanden geleden
·
#25541
Zo te zien gebruik je tabellen. Dat gaat zo niet werken. Heeft overigens niets met een background color te maken.
5 maanden geleden
·
#25542
Dank voor de reactie. Het klopt, maar deze tabellen moeten nog responsive gemaakt worden. Het probleem daarmee zijn dan de afmetingen van de prenten. In Joomla 3 waren er geen problemen.
Is er een oplossing?
4 maanden geleden
·
#25570
Hoi cartolino, het klopt wat Youll zegt, het responsive maken van tabellen is haast onmogelijk en biedt nooit een echt goed resultaat. Aangezien je met het Cassiopeia template als basis werkt, zou je gebruik kunnen maken van de mogelijkheden dat het Bootstrap CSS framework te bieden heeft. Met wat simpele regels HTML kun je dan een responsive grid creëren ter vervanging van je tabellen. Meer hierover lees je hier: https://getbootstrap.com/docs/5.2/layout/grid/

Ik hoor graag van je of het daarmee is gelukt.
Hans heeft deze post vergrendeld — 2 maanden geleden
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen opmerkingen gemaakt voor dit bericht.
Sorry, de discussie is momenteel geblokkeerd. U kunt op dit moment geen antwoord of reactie plaatsen.