woensdag 12 februari 2020
  881 Visits
Edit hvdmeer: uit de titel verwijderd
Het verder en volledig en meertalig (NL/ENG/ES) inrichten van een Joomla site met Community Builder. De site is al geïnstalleerd met een basis opzet. Er moeten velden aangemaakt worden en verschillende rechten afhankelijk van gebruikers (patient, arts, etc) Plus korte uitleg van de functie (wensen) voor de website.

We hebben hulp nodig voor het verder en volledig en meertalig (NL/ENG/ES) inrichten van een Joomla site met Community Builder. De site is al geïnstalleerd met een basis opzet. Er moeten velden aangemaakt worden en verschillende rechten afhankelijk van gebruikers (patiënt, arts, etc)
The Mendel Foundation is een Non-Profit die beoogt om 45+ mensen alle tools en tricks te kunnen geven om super-goed, super-oud te kunnen worden. Een basale database waar we voor & na kunnen laten bijhouden (door de deelnemers zelf) en op die (geanonimiseerde) data analyse los te kunnen laten is daarvoor een basale voorwaarde. Hulp daarbij/voor zal enorm worden gewaardeerd!
meer dan een maand geleden
·
#20919
Klinkt als een leuke opdracht. Wil je me meer informatie sturen hierover?
De afgelopen jaren hebben we meerdere meertalige websites gemaakt, zowel met de standaardfunctie van Joomla als met de extensie Falang.
We ontwikkelen ook maatwerk (en -extensies), zodat we bijv. een koppeling met de basale database kunnen maken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.