maandag, 18 september 2023
  2 antwoorden
  117 bezoeken
Hoi!

Ik ben een enorme n00b en heb met Joomla twee keer een website gemaakt. Ik ben een kleine ondernemer en heb een bedrijfje in het geven van zwangerschapscursussen voor een ontspannen bevalling. Het heeft mij enorm geholpen dus wilde ik dat verspreiden. Daarvoor maakte ik de website. http://www.natuurlijkgeboren.nl (momenteel gesloten door Antagonist omdat ik heel veel spam kreeg sinds de Joomla 3 support ophield.)

Het ging heel lang best goed, tot de migratie naar 4 die nu echt moest. Ik heb erover gelezen, videos bekeken, alles voorbereid, backup gemaakt, de waarschuwingen gezien en al die modules/plugins uit gezet. PHP geüpgraded. Toen gemigreerd. Misschien ging er iets mis, misschien was het omdat ik mijn computer uitzette na een poosje (was iets anders gaan doen natuurlijk). Maar het is mislukt. :(

Mijn Joomla ziet er nu heel gek uit. Sommige pagina's laden niet. Mijn host Antagonist, heeft geprobeerd te helpen maar die gaan natuurlijk niet over Joomla.

Waarschijnlijk is het een vrij makkelijke of simpele oplossing. Maar ik kom er zelf niet achter en heb geen idee hoe ik nu verder kom. Nog een keer Migreren lijkt niet te kunnen. Ik heb ook op het forum hier gezocht, maar zie geen vergelijkbare vraag.

Kan iemand me alsjeblieft helpen? Meekijken?
Alvast heel veel dank!
groeten,
Tess
Tess set the type of the post as  Probleem — 5 days ago
4 days ago
·
#25555
Nog een keer Migreren lijkt niet te kunnen.

Waarom niet? Maak je rootmap (of je submap, als je zo verstandig bent geweest om de migratie in een submap te doen) en je database leeg, zet je backup van Joomla 3 terug en start opnieuw.
4 days ago
·
#25557
Hoi Youll,

dank voor het mee denken. Omdat mijn backend bij Joomla er heel gek uitziet. Veel pagina's laden niet of half. Maar er kijkt nu gelukkig iemand met me mee die meer verstand heeft. We gaan terug naar een oude backup en dan nog eens proberen. Ik ben best verstandig maar had geen idee dat ik een migratie in een submap moest of kon doen. Zoals gezegd ben ik een n00b. De rest ging altijd goed, jaren lang. (7 jaar) alleen nu loopt het mis helaas.

Hopelijk lukt het nog.
Fijne dag!
groeten,
Tess
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.