Langverwachte herstart van JUG Breda op 31 januari 2023

Wat gaan we behandelen?
Het is alweer even geleden dat we elkaar zagen en zijn waarschijnlijk in deze tijd wel diverse zaken tegen gekomen. Dus laten we vooral bijpraten en onze punten bespreken tijdens deze avond! We zullen op basis van deze inbreng ook ons programma voor dit jaar met jullie samenstellen.
Heb je een vraag waar je op blijft hangen? Laat het even weten aan het begin van de avond, dan kunnen we ons best doen om je met een oplossing te helpen! De onderwerpen die besproken kunnen worden zijn divers. Gebleken is dat dit zeer ondergewaardeerde avonden zijn. Maar waar wel de meest memorabele discussies in naar voren zijn gekomen. Onverwachte goede tips en trucs!

Meld je aan voor deze avond of stuur mij gewoon even een mailtje. We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

Eten bij JUG Breda in De Vlieren!
Het is mogelijk om tussen 17.00 en 19.00 uur iets te eten op onze locatie van De Vlieren.
Het is echter WEL nodig om je hiervoor aan te melden. Dit kun je vooraf laten weten aan de balie bij De Vlieren of door even met hun te bellen 076-5142855. We eten rond een uur of zes.
Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten.

Met vrolijke groet,
namens JUG Breda;
Jeroen Moolenschot | Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in een zaal op de begane grond (rechtsaf bij de biljarttafels) in De Vlieren.
De ruimte is dus gemakkelijk bereikbaar. Dineren is op de locatie zelf mogelijk tegen een goede prijs. En niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.