Tijdens deze "Online" presentatie: "Kickstart Cassiopeia" (Module) in Joomla! 4, neemt Maarten Blokdijk ons mee in de wereld van "Kickstart Cassiopeia".

"Kickstart Cassiopeia" is een module, die je in staat stelt snel aan de gang te gaan met Joomla! 4. Joomla! 4 komt out of the box met het template Cassiopeia. Hoewel erg sterk, zijn de echte features van dit template aan kenners toebedeeld omdat de instelmogelijkheden beperkt zijn. Deze module is een toevoeging op dit template, die je in staat stelt snel kleuren aan te passen, functionaliteit toe te voegen en nog veel meer, zonder dat je ook maar 1 regel hoeft te coderen. Zie: www.kickstartcassiopeia.com voor meer informatie."

Tijd om de diepte in te gaan! Maarten Blokdijk heeft op 23 en 24 april jl gesproken op de Joomla Day(s) USA. Hij verdiepte zich in de migratie naar Joomla! 4 en dan met name in hoe je soepel overstapt naar het gloednieuwe template Cassiopeia. Maarten Blokdijk zal ons tijdens deze presentatie meenemen in de wereld van "Kickstart Cassiopeia".

Wij (Joomla! Gebruikersgroep Utrecht) hebben besloten, dat de bijeenkomsten tot en met 31 december a.s. online zullen plaatsvinden. Vanaf 1 januari 2022 hopen wij, dat er weer bijeenkomsten op locatie kunnen plaatsvinden, zonder beperkingen.

Online bijeenkomst:

Deze bijeenkomst zal online plaatsvinden met Google Meet (i.v.m. de corona-maatregelen).

De link voor deze bijeenkomst is: meet.google.com/khp-ybgg-uwt

Wij verzoeken u om - behalve u in deze agenda aan te melden - ook een e-mail te sturen aan: [email protected]

(Mocht er iets niet goed gaan met de verbinding tijdens Google Meet, dan kunnen wij u mailen tijdens de bijeenkomst)

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Hester Praet-Rombouts
Hierbij meld ik mijzelf aan
0

Reageer

1000 Resterende tekens