Tijdens deze online presentatie over: Van Joomla! site naar Android app, zal Rick Spaan ons meenemen op deze weg. 

In de huidige online wereld is een mobiel vriendelijke websites bijna niet meer weg te denken. Hierdoor is er altijd een groeiende vraag naar goede mobiele oplossingen. Een belangrijke stap hierin zijn de PWA’s (Progressive Web Apps). Een PWA is in feite een website en een app in één. Als je van een website een PWA maakt, biedt dit zeker extra voordelen. Het nadeel is echter dat voor eindgebruikers het concept van een PWA nog niet altijd duidelijk is. Voor velen is een app tenslotte iets wat je vanuit de app store installeert.

In mijn presentatie ga ik jullie meenemen in het proces hoe je van je website een PWA kunt maken, wat de voordelen zijn van een PWA en welke extra opties dit biedt. Ook leg ik uit hoe je van de PWA een Android App kunt bouwen die je daarna kunt toevoegen aan de Google Play Store. Verder geef ik wat tips en tricks hoe je de eindgebruikers kunt helpen de transitie te maken van website naar PWA naar Android app.

Note:
Het is ook mogelijk om van een PWA een IOS app te bouwen. Echter is dit proces een stuk complexer en daarom is dit buiten de presentatie gehouden.

Online bijeenkomst:

Deze bijeenkomst zal online plaatsvinden met Google Meet (i.v.m. de corona-maatregelen).

De link voor deze bijeenkomst is: meet.google.com/khp-ybgg-uwt

Wij verzoeken u om - behalve u in deze agenda aan te melden - ook een e-mail te sturen aan: [email protected]

(Mocht er iets niet goed gaan met de verbinding tijdens Google Meet, dan kunnen wij u mailen tijdens de bijeenkomst)

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Utrecht

Datum
Maandag 12 juli 2021

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Online

Open in Google Maps

Aanmelden