Bij de bijeenkomst van december zullen we het hebben over het Helix Template Framework van Joomshaper, René Krijeveld zal hier een presentatie over houden. 

JoomShaper levert extensies en templates en al die templates zijn gebouwd met het Helix template framework. En dat Helix template framework is een gratis framework waarmee je Bootstrap 3 templates kunt maken met heel veel basisfunctionaliteit aan boord. In deze presentatie laat René zien wat het Helix framework inhoudt en hoe je eigen templates kunt maken met Helix 3.

Wanneer er tijd voor over blijft zullen we ook een ronde dr. Joomla houden. Heb je een probleem met je website waar je niet uitkomt of andere vragen? We proberen de oplossing te vinden!

Wil je ook komen?

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

 helix3

Over de locatie

De bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroep Arnhem - Nijmegen worden gehouden op het kantoor van Buro Blûn. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de wijk beschikbaar. 

Erfstraat 9
6668AD Randwijk

Arnhem

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Donderdag 14 december 2017

Tijd
19:30 - 21:30 uur

Locatie
Bij Buro Blûn
Erfstraat 9, Randwijk
Open in Google Maps